onsdag 9 november 2016

Vecka 45

Hej där hemma!

Tiden går så fort! Nu har vi varit igång nästan en hel vecka efter höstlovet.

Vi började veckan med att åka in till stan för att gå på skolbio och se Fantompojken. Efter lunch fick barnen en trevlig överraskning - varsin personlig Ipad:-) Barnen får dock inte ta med dom hem, utan bara ha dom här i skolan.

Då och då jobbar vi med elevspel där barnen arbetar med olika uppdrag. Några har samlat på sig rätt så många uppdrag nu som inte blivit färdiga. Om man har möjlighet hemma får man gärna logga in och jobba med uppdragen.

På lektionerna i SO har vi börjat arbeta med världen. Vi kommer bl a att lära oss namn och läge på världsdelarna, några länder, världshaven och vad i naturen och miljön som påverkar hur vi bosätter oss. Det är spännande att titta på den stora världskartan tillsammans!

Det har väl inte undgått någon att det har varit presidentval i USA? I tisdags hade vi en Grej of the week som handlade om valet och de båda kandidaterna. Igår pratade vi en del om valresultatet.

Nästa vecka på torsdagen ska vi på teater på förmiddagen. Bussen in till stan går 9.30 och vi är tillbaka strax efter 11 och äter lunch då. Det är alltså ingen idrott då.

Trevligt slut på veckan!

/Jessica & Karin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar