onsdag 14 september 2016

Vecka 37

Hej där hemma! 

Tack alla ni som kom på föräldramötet! Det var ett kort möte där vi mest informerade om vad vi gör i klassen och vad som kommer att hända under året. Vi delade ut klasslista och schema under mötet, vilket också ni som inte hade möjlighet att komma nu fått hem med ert barn.
Det vi informerade om var att det är viktigt att läsa bloggen eftersom det är här vi, främst, informerar om vår skolvardag och publicerar viktig information. Utvecklingssamtalen kommer starta v.40. Vi skickar hem lappar nästa vecka med tider som ni kan välja på. På onsdagen den 5/10 ska vi åka till Håsten för att bada och göra simtest. De elever som inte riktigt når målen kommer att få tid till ytterligare träning under skoltid framöver. Under veckorna 11-20 i vår pågår de nationella proven. Det är då viktigt att barnen är i skolan och inte iväg på några semestrar. Läs gärna mer om de nationella proven på:
http://www.skolverket.se/bedomning/nationella-prov

Nästa vecka ska våra 3 trivselledare i klassen på utbildning och efter det drar de nya rastlekarna igång. Kul!

Vi har nu haft vårt andra besök av banken. Barnen fick berätta och redovisa om vad de skulle vilja köpa, hur mycket det kostar och hur man kan göra för att själv spara pengar till olika saker. De fick också, i grupp, fundera på vad en mängd olika saker kostar och placera dem på en kostnadsstege. Fråga gärna ditt barn om detta!

Torsdag den 22/9 är det studiedag. Då har även fritids stängt.

Glöm inte bibliotek på tisdagar.

Vi fortsätter att vara ute på idrotten så länge vädret känns ok.

Ha en fortsatt trevlig vecka!

/Jessica & Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar