tisdag 27 september 2016

vecka 39

Hej där hemma!

De flesta har lämnat tillbaka lappen angående utvecklingssamtal. Tack! Vi saknar dock fortfarande från några - skicka gärna med så snart som möjligt.

Fram till förra fredagen har barnen fått prova på både syslöjd och trä/metallslöjd - men nu har det bestämts vilken slöjd man har resten av terminen. I syslöjden har alla nu fått börja med att göra bokmärken och i trä/metallslöjden jobbar dom med "kul på hjul".

I onsdags på musiken spelade Barbro och Linda in barnen när de sjöng och spelade olika instrument. De sjunger både på svenska och på engelska.

På torsdag ser det ut som att det ska bli lite sämre väder så vi satsar på idrott inne.

Nästa vecka, på onsdag, åker vi till Håstenshallen. Då kommer personalen i simhallen att kolla om eleverna kan simma 25 m (inte 200 som vi pratade om på föräldramötet......!) och hålla sig flytande på rygg. Vi lärare kommer efter detta att få reda på om några elever behöver komma tillbaka för ytterligare simträning. Vi meddelar er föräldrar detta om så är fallet. Denna dag kommer vi att äta lunch betydligt senare än vanligt. Det, i kombination med fysisk aktivitet och kanske en smula nervositet, gör antagligen barnen väldigt hungriga på förmiddagen - skicka gärna med frukt/macka.

Vi påminner om skolfotografering på tisdag den 4/10.

Ha en fortsatt trevlig vecka!

/Jessica & Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar