onsdag 1 februari 2017

Vecka 5


Hej!

Nu är det februari och vi närmar oss våren! Vi som har haft koll på temperaturerna under de senaste två veckorna kan ju tycka att vintern (än så länge) inte riktigt blivit som vi hoppats på. Temperaturen har pendlat mellan -3°C och 4°C och de enda snöflingor vi sett är de vi gjort på bilden. Av temperaturstatistiken barnen fört har vi under veckan gjort linjediagram. Vi har också jämfört våra vintertemperaturer med Australiens huvudstad, Canberras, sommartemperaturer. Där har det pendlat mellan 24°C och 38°C. Vilket föredrar ni?

I går fick alla barn med sig en lapp hem angående det årliga Sjöaremossebesöket. Vi vill ha tillbaka lappen så snart som möjligt, men senast den 7 februari, så vi vet hur många bussar som behöver beställas.

Det går löss på skolan, så luskamma gärna era barn.

Här kommer lite info om modersmålsundervisning:

Ansökan modersmålsundervisning i grundskolan
För att ditt barn ska få modersmålsundervisning måste du som vårdnadshavare göra en ansökan via självservicelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Inför läsåret 2017/2018 ska ansökan vara inlämnad senast den 17 februari. Efter sista ansökningsdagen kan eleven få modersmålsundervisning endast om plats finns i befintlig undervisningsgrupp.
I information om undervisning i modersmål i grundskolanPDF (pdf, 58.9 kB) kan du läsa mer om modersmålsundervisning och hur den fungerar.
All information finns på Varbergs kommuns hemsida, Barn och utbildningsförvaltningen.



 
 
Hälsningar
Jessica & Karin 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar