onsdag 15 februari 2017

Vecka 7

Hej!

En kall men solig start har vi haft på veckan. Vi anar att våren är på väg!!

Barnen har bl.a arbetat med att lösa mätningsuppdrag både ute och inne. I uppdragen har de fått träna på att uppskatta och mäta olika längder samt räkna ut omkretsen på saker. De har dessutom fått längduppdrag att arbeta med på elevspel.se.

På No:n idag fick barnen göra en "frågetävling", Kahoot, om kommande ämnesområde som kommer handla om lösningar och blandningar. Tanken är att de sedan ska göra om samma frågetävling i slutet av arbetet och då jämföra sina egna poäng och se om de har lärt sig nåt nytt och förbättrat sitt resultat;)

Idag var Musik-Barbro tillbaka efter ett par veckors sjukskrivning. På musiken arbetade de med musikens bokstäver - noter, på ett enkelt och lekfullt sätt.

Imorgon, torsdag, blir det tyvärr ingen idrott, eftersom hallen är bokad för annat.

Hoppas ingen har missat att det är Sportlov nästa vecka, v.8;)

På tisdagen efter lovet är det dags för skridskoåkning på Sjöaremossen. Ni som själva kör era barn dit och hem, får åka hem efter skridskoåkningen. De barn som åker med bussen från skolan åker tillbaka till skolan och får stanna tills den ordinarie skoldagen är slut (14:40 ) och därefter gå till fritids eller åka skolbussen hem.

Ha det så gott!
//Jessica & Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar