onsdag 10 maj 2017

Vecka 19

Hej!

På fredag den 19/5 är det Fiskarens dag. Skolan kommer då att få fisk från Fiskeexporten och köket önskar få in eleverna i år 3-5 favoritfiskrecept. Därefter kommer köket välja ut ett som de tillagar denna gången. För att det ska hinna kolla igenom och beställa livsmedel till rätten de ska laga behöver de ha in recepten senast måndag 15/5. OBS! EJ LAX!

Den här veckan har eleverna börjat skapa sina egna Grej of the days. Dom har själva fått välja ett ämne och gör en egen presentation i Key note som de sedan ska visa för klassen. Vi ser fram emot att lära oss en massa nya saker!

Igår hade vi besök av en pojke som ska börja i fyran på Lindbergsskola i augusti. Han kände sig välkommen av eleverna och var med ett stort gäng på rasten och spelade king.

Vi har nu fått in alla majblommepengar och klassen fick 1848 kr. De pengarna, tillsammans med förra årets vinst, bestämde klassen gemensamt att dom vill använda för att åka buss in till stan och besöka Simstadion och Spökitetsparken/Fästningen. Vi har idag fått bekräftat att vi är välkomna till Simstadion tisdagen den 30/5. Mer info kommer.

Fredagen den 16 juni är det skolavslutning. Vi har börjat få frågor om vilken tid som gäller för F-6 A i kyrkan, så vi informerar redan nu att det är klockan 10.45-11.45

Vi önskar en fortsatt trevlig vecka!

/Jessica & Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar