onsdag 31 maj 2017

Vecka 22

Hej!

Igår hade vi en jättehärlig utflyktsdag i stan. Trots att det inte var strålande sommarväder så var barnen tappra och badade i närmare 2 timmar. Efter simstadion åt vi vår matsäck och sen fick man välja på ett snabbt besök hos Bockstensmannen eller lek i Spökitetsparken. Vi har fortfarande pengar kvar efter vår majblommeförsäljning så idag har barnen pusslat ihop en önskedag. Måndagen den 12/6 ska vi maxa och bl.a. baka kladdkaka, göra smoothie, ha disco och titta på film. På tisdagen den 13/6 planerar vi fröknar en överraskning...

Barbro är i full gång med att öva skolavslutningssång i klassen. Barnen har fått  texten för att öva hemma. Den instrumentala musiken hittar ni om ni googlar på Duvungarnas hemsida och klickar på "Ladda ner gratis låtar till skolavslutningen".

Denna veckan lägger vi mycket tid på att lära varandra nya saker. Barnen håller på att färdigställa och presentera sina egna Grej of the days.

Vi har inget mer lånetillfälle i biblioteket men många har böcker hemma som ska lämnas tillbaka. Skicka med böckerna vilken dag som helst så lämnar vi ner dom till biblioteket. De som ska gå kvar på Lindbergs skola och vill låna hem böcker under sommarlovet får såklart möjlighet att göra detta.

Imorgon är vi ute på idrotten och springer Björkerundan. 

Nästa vecka är återigen en kort skolvecka. Vi kickar igång veckan på onsdag med att bli bjudna på glass för att fira att 3A sålde mest majblommor på hela skolan!:-)

Ha en fortsatt trevlig vecka!
/Jessica & Karin



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar